تعریف کانونی Gegmental گلومرولواسکلروز؟

فاصله کانونی Gemental Glumeruloselerosis نوع بیماری است که مربوط به ایمنی مردم است. نسبت بیماران glomerlosclerosis segemental فاصله کانونی 20٪ در کودکان و 40٪ در بزرگسالان است و وقوع آن 7 در هر 1 میلیون نفر است.

دلیل کانونی Segemental گلومرولواسکلروز

به همین دلیل برای ایجاد کانونی Segemental گلومرولواسکلروز هنوز unknown.And کانونی سگمنتال گلومرولواسکلروز را می توان به دو نوع طبقه بندی: FSGS اولیه و ثانویه FSGS.Hypoalbuminemia و ادم در اولیه کانونی Segemental Glomeruloselerosis معرفی شده اند.

هنگامی که ایمنی خود را کمتر از حد طبیعی، که باعث می شود سلول های التهابی حمله به کلیه و شمع پیچیده ایمنی را به حلقه های مویرگ های گلومرولی است.

علامت فوکال Segemental Glomeruloselerosis

سندرم نفروتیک ویژگی مشترک بسیاری از کانونی Segemantal گلومرولواسکلروز است

- تورم در تمام بدن، به ویژه در دست ها، پاها، پاها، شکم، اطراف چشم

- پروتئین مقدار زیادی از پروتئین موجود در ادرار شما

- خون بالا. بیماران فشار فشار خون بالا دشوار است کنترل آن.

- کلسترول بالا

درمان کانونی Segemental گلومرولواسکلروز

میکرو چینی Osmotherapy پزشکی

کارشناسان ما موثرترین درمان به نام طب میکرو چینی Osmotherapy که از گیاهان طبیعی گیاهی leaches توسعه یافته است. طب میکرو چینی Osmotherapy فن آوری مرکزی بیمارستان ما است. این درمان اثر را برای تعمیر از مویرگ های گلومرولی از این جنبه است که از جمله ضد التهاب، ضد انجماد، اتساع عروقی، اهانت آمیز و پیچیده ایمنی بدن.

ضد التهاب

ماده التهاب عظیم را به گردش خون جریان، و ضد التهاب خواهد دوباره آسیب سلول های اپیتلیال گلومرولی کاهش می دهد.

ضد انجماد

این روش بیماران کمک خواهد کرد با فاصله کانونی Segemental گلومرولواسکلروز جلوگیری از ترومبوز.

عروق اتساع

اتساع عروقی فشار خون را کاهش دهد، گسترش عروق خونی و افزایش جریان خون.

تخریب

انواع مواد مضر را به کلیه، که باعث هیپرپلازی و انتشار matrix.This خارج سلولی است درمان این مشکل را حل کند حمله به.

تعریف کانونی Gegmental گلومرولواسکلروز؟

:: برچسب‌ها: فاصله کانونی سگمنتال گلومرولواسکلروز، FSGS درمان ,
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 مرداد 1393 | نظرات ()